utorok 5. mája 2015

Čierne čipkované šaty

Na stránke Yolo.sk ma tentokrát oslovili krátke čipkované šaty. Čipkované šaty by rozhodne nemali chýbať v šatníku nijakej ženy, nakoľko sú elegantné, zaujímavé a predovšetkým sa dajú nosiť tak na oslavy ako aj na bežné nosenie.



Vlastnosti
Materiál: 95% viskóza, 5% elastan
Strih: úzky
Doplnky: Opasok
Zdobenie: Čipka
Krajina pôvodu: Taliansko

Veľkosť šiat je UNI:
Obvod hrudníka: 74 cm (max. 96 cm)
Obvod pása: 76 cm (max. 84 cm)
Obvod bokov: 90cm (max. 104 cm)
Celková dĺžka: 76cm


Vzhľad
Šaty sú zdobené čiernou čipkou, ktorá im dodáva sexy vzhľad. Šaty majú čiernu spodničku, takže nie sú priesvitné a na spodku šiat sa nachádza čierny čipkovaný pás. Tieto šaty sú dozdobené hnedým opaskom, ktorý rozjasňuje a presvetľuje tieto čierne šaty.

Využitie
Šaty sú ideálne na príjemné letné dni. Nakoľko sú tieto šaty krátke, môžete ich nosiť aj ako tuniku k farebným legínam. Sú ideálne na bežné nosenie, párty, neformálne oslavy či na posedenie s kamarátkami.

Kombinácia
Šaty majú hnedý kožený odnímateľný opasok, takže by som ich doladila malou hnedou listovou kabelkou.
V prípade ak si ich chcete obliecť ako tuniku, neodporúčam použiť čierne nohavice alebo legíny. Skôr by som siahla po pestrejších legínach, ako napr. vzorované alebo jednofarebné legíny svetlých farieb. Môžete k nim použiť i nohavice úzkeho strihu, ktoré by tiež nemali byť čiernej farby.

Môj tip
Keďže hnedú kabelku nemám, s hnedým opaskom tieto šaty veľmi nenosím. V prípade že áno, nosím k nim čierne sandále a hnedé šperky.
Nakoľko je opasok odnímateľný, veľmi rada ho vymieňam za úzke opasky pestrejšej farby (napr. červenej), k čomu potom ladím i červenú kabelku a šperky. Ideálne k čiernym balerinkam, sandálam alebo žabkám.

Osobné skúsenosti
So šatami som nadmieru spokojná. Sú veľmi pekné, decentné, jemné, ženské a zároveň im čipka pridáva „sexy“ efekt.
Materiál ma prekvapil, nakoľko sa šaty, resp. spodná časť šiat nelepí na telo a nezatrháva sa, čo sa žiaľ, pri takýchto šatách veľmi často stáva. Pri týchto nie. Čipka je pekná, veselá a zaujímavá.
Veľmi rada ich nosím cez teplejšie jarné dni alebo cez leto. Nakoľko sú tieto šaty čiernej farby, v horúčavách ich nenosievam.
Napriek tomu, že je v popise písané, že sú predovšetkým pre štíhle postavy, sú dobré i mne a nevyzerám v nich tučná. ( Nosím M-ko). Šaty sú ideálne pre S až menšie L.

Šaty sú ideálne ako darček pre sestru či manželku.

FOTOGALÉRIA













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára