sobota 23. mája 2015

Deň detí v podobe kozmetiky? Prečo nie (chlapci)

Deň detí v podobe kozmetiky? Prečo nie (chlapci)

Každý chlapec si zaslúži byť výnimočný. Ja osobne si myslím, že každá vôňa človeka (teda výber vône) o ňom niečo povie a robí z neho niekoho výnimočného. Preto sú toaletné vody, parfémy či voňavky veľmi dôležité.



Výnimkou nie sú ani deti, ktoré sa môžu už od malička učiť vyberať si vône, ktoré ich samozrejme i zaujmú. Takýmito vôňami sú detské parfemy, ktoré sa budú páčiť i im, nakoľko majú originálny a pekný design, ktorý zaujme najmä deti. Keďže sú to detské vône, častokrát sa dajú kúpiť i v rôznych sadách, spolu s nálepkami či inými vecami.

1.       Spiderman toaletná voda
Asi každý chlapec má rád Spidermana a preto som zvolila túto vôňu.  Má veselý obal, ktorý poteší určite každého správneho chlapca.




Veď, ktorý chlapec by nechcel byť Spidermanom alebo inak „pavúčim mužom“, ktorý dokáže chodiť po stene, zneškodniť nepriateľov atď. ?

Spiderman sa stal mojou TOP jednotkou pre chlapcov aj preto, že je Spiderman v kreslenej i filmovej podobe, takže ho chlapci určite aspoň v jednej verzií videli. A ak mám byť úprimná, ak sa deťom páčil film, začnú sledovať i rozprávku, ktorá má nekonečne veľa častí.

2.       Darceková sada Autá
V tejto kategórií nesmie chýbať ani rozprávka Autá. Aká je výhoda tejto darčekovej sady? Mimo dobrej ceny a veselému obalu sa v tejto darčekovej sade skrývajú i samolepky a kľúčenka, ktorými sa chlapci môžu i pochváliť.



Každý chlapec miluje autá, nakoľko sa s nimi už od malička stretáva. Ako prvé sa chlapci začnú hrať s autíčkami, keď chodia po vonku, vidia samé autá. Či sú malý a či veľký, vedia povedať značky všetkých áut, pri ich favoritoch i typ.

Z tohto záujmu o autá sa nikdy nedostanú. Keď sú veľký, plánujú si kúpiť „nadupané fáro“.

Preto sa táto rozprávka veľmi rýchlo uchytila a získala si srdce nejedného chlapca.

3.       Kung Fu Padna
V neposlednom rade by som za veľmi populárnu rozprávku považovala i Kung-Fu Pandu. Máte chuť stať sa aspoň na chvíľku na pohľad ťarbavou no v skutočnosti šikovnou Kung-Fu Pandou, ktorá sa stala majstrom Kung-Fu? Tak, teraz je vaša príležitosť.



Z rady Kung-Fu Pandy tu nájdete nie len Panda parfém, ale vôňu rôznych postavičiek, dokonca aj Shi Fu-ho.
Ktorá postavička je tá obľúbená vašeho chlapca? Silná a tvrdá tigrica, ohybná a rýchla zmyja, či Po, ktorý sa na prvý pohľad zdá ako omyl Kung-Fu ale vďaka jeho sily a nepremožiteľnému duchu dokáže všetko? Z tejto sady tu dokonca zoženiete i Lord Shena (páva) a Shi Fu-a ktorý napriek predsudkom dokáže v sebe nájsť silu a v ťarbavej Pande nájsť to špeciálne, prečo sa stala Dračím bojovníkom?


V konečnom dôsledku parfums.sk ponúka veľké množstvo chlapčenských sád i voňaviek, ktoré by mohli zaujať každého chlapca. Autá, Lietadlá, Kung-Fu Panda 2, Spiderman, Pooh alebo starý známy Loonie Tones.


Ja osobne byť chlapcom, určite si vyberiem Spidermana, nakoľko je to moja obľúbená rozprávka a verím, že sa aj vám tento príspevok bude páčiť a bude pre vás inšpiráciou na nákup darčeka pre svojho syna či brata.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára