nedeľa 31. mája 2015

Zvodná elegancia

Toto krásne jednoduché no predsa tvarujúce a elegantné tričko som si od Yolo.sk objednala hlavne vďaka jeho zaujímavému strihu.



VLASTNOSTI
Materiál: 40% bavlna, 60% viskóza
Strih: Úzky
Výstrih: Okrúhly
Krajina pôvodu: Taliansko

Veľkosť: UNI
Obvod hrudníka: 80 cm (max. 100 cm)
Obvod pása: 66 cm (max. 72 cm)
Obvod bokov: 80 cm (max. 100 cm)
Celková dĺžka: 56 cm

VZHĽAD
Tričko má unikátny vzhľad. Vďaka jeho úzkemu strihu, najmä na bokoch nádherne tvaruje ženskú postavu. Voľné volány, ktoré sú v spodnej časti trička svojim strihom opticky zmenšujú brucho. „Golier“ vytvorený z ozdobných kamienkov pôsobí veľmi živo, energicky, mladistvo a upúta pozornosť najmä na tvár a krk.

VYUŽITIE
Vďaka úzkemu strihu pôsobí tričko veľmi elegantne. Preto je vhodné na bežný deň, ale aj na diskotéky či rôzne oslavy. Jeho bezrukávové vyhotovenie pôsobí veľmi mladistvo a zaujímavo. Je ideálne na príjemné letné dni, ako aj teplé jesenné či jarné dni. Vďaka jeho čiernej farbe na ňom nie je vidieť pot.



KOMBINÁCIA
Toto tričko je ideálne nosiť tak k rifliam, ako aj k úzkym nohaviciam, poprípade k sukni. Nakoľko má dosť výrazný vrch (ozdobné kamienky), odporúčam nesiahať už po veľmi výrazných farbách spodného kusu. Odporúčam toto tričko nosiť bez náhrdelníka, poprípade s jemným príveskom. K tričku sa hodia tak výrazné náušnice, ako aj náušnice na báze puzetkového zapínania.

MOJA TOP KOMBINÁCIA
Na bežné dni veľmi rada nosím toto tričko s obyčajnými bledými rifľami. Tričko tomuto outfitu dodá šmrnc, ženskosť a šarm. Zároveň si k nemu ladím jemné šperky červenej farby, ktoré doladím červenou listovou kabelkou.

V prípade osláv toto tričko veľmi rada nosím s čiernou úzkou sukňou. V takomto podaní vyzerá toto tričko veľmi sexi, elegantne a ženu rozžiari.

HODNOTENIE
Tomuto tričku nemám čo vytknúť. Kvalitný nekrčivý materiál, pevný tvar, zaujímavý strih i vyhotovenie. Preto je moje hodnotenie 10/10.



OSOBNÁ SKÚSENOSŤ
S tričkom som nadmieru spokojná. Má veľmi kvalitnú látku, ktorá drží pokope. Tvar je pevný a materiál tak povediac nekrčivý. Tričko pôsobí veľmi žensky, sexi a elegantne. Veľmi rada ho nosím hlavne v bežný deň, kedy chcem zažiariť. Vďaka ozdobným kamienkom, ktoré sú umiestnené na vrchu sa s výberom šperkov nemusím veľmi trápiť.

Tričko je kvalitného materiálu, je pohodlné a nádherne tvaruje ženskú postavu.

FOTOGALÉRIA













Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára