piatok 29. júla 2016

Dekorácie na nechty

Lakovanie nechtov nie je v súčasnej dobe žiadnou raritou. Každé dievča chce mať čo najkrajšie nechty, za čo by sme spravili čokoľvek. Nechávame si lepiť a aplikovať umelé nechty, s ktorými sa veľmi ťažko pracuje, len aby sme spravili dojem na mužov. Dá sa to však aj jednoduchšie. Krásne nechty sa dajú vytvoriť aj z prírodných, ktoré sú samozrejme podstatne zdravšie a krajšie.

Jednou veľmi jednoduchou, originálnou a krásnou metódou sú dekorácie na nechty. A ak si vyberiete tú správnu žiarivú a výraznú farbu (v tomto prípade zlatá), svoj obdiv si určite vyslúžia. Konkrétne v tejto sade nájdete dvanásť rôznych tvarov, ktoré vás nie len očaria, ale vytvoria z vašich nechtov vždy niečo originálne a nádherné.

Môžete sa tešiť na veľmi známu a roztomilú Hello Kitty, Zvieracie a prepracované motýliky, sychravý a jesenný dáždnik, vianočný stromček či zimnú snehovú vločku a mnoho ďalších. Stačí si ich už len aplikovať a vyjsť do ulíc ukázať, aké krásne nechty ste si vytvorili.

Pre lepšiu aplikáciu odporúčam použiť malé drievko, špáratko či štetec, ktorý vám uľahčí nanášanie dekorácií na nechty. A ak schcete svoje nechty ešte niečím obzvláštniť, vyskúšajte dať tieto dekorácie iba na niektorý prst alebo zvoľte farebný a zaujímavý podklad.

3 komentáre:

  1. Mně se podobné ozdoby na nehty moc líbí, ale sama jsem asi líná na to, abych si jimi nehty ozdobila :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné, mne sa to páči. Niekedy to pôsobí veľmi preplácane ale keď sú pekne urobene a jemné ozdoby tak je to pekné :)

    http://theflemmieux.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý deň
    Potrebujete pôžičku, ale sú odmietnuté banky alebo finančné inštitúcie majú nekompatibilné podmienky vaše mesačné príjmy, premrštené úrokovej sadzby. Potrebujete úver pre splnenie vašich potrieb. bez problémov. Nech vaša finančná situácia, ponúkam hypotekárne úvery, komerčné úvery, medzinárodných úverov, osobné, exkluzívny a vzdelávacie pôžičky pôžičky. Ponúkam pôžičky sú k dispozícii pre ľudí, a mnoho firiem. sú naozaj v núdzi tak kontaktujte ma: leferfrancisjean@gmail.com
    Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť