streda 20. júla 2016

Sada štetcov

Ak poznáte človeka, ktorý doslova miluje svoje nechty a rád sa s nimi hrá, potom ho určite poteší sada štetcov na nechty. Napriek tomu, že sa na trhu vyskytuje už množstvo lakov a pomôcok, vďaka ktorým je práca s "farbou" oveľa jednoduchšia, stále to nie je ono. Dokonca laky určené na dekorácie s tenkým štetcom sú častokrát neforemné a také maličkosti ako sú srdiečka či bodky je takmer nemožné spraviť.

Táto sada obsahuje 7 štetcov, ktoré vám uľahčia prácu. Avšak ak nie ste nejaký expert, na zdobenie, úplne vam postačí používať jeden. Z týchto štetcov som si najviac obľúbila ten, ktorý sa podobá na pero, nakoľko sa s ním veľmi ľahko a jednoducho robia bodky či srdiečka. Osobne som však skúšala aj tenší či trocha hrubší hrot, ktorý je vhodný na zostrojovanie rôznych čiar a rovinných plôh, ktoré sa nijak netočia a ani nemusia zaobliť.

V konečnom dôsledky musím dať palec hore za tieto štetce, pretože sú naozaj super. Jedinú vec, ktorú by som im vytkla je, že niektoré nie sú veľmi dobre pripojené k držiaku a tak ich treba prelepiť.

3 komentáre:

  1. Pěkný článek :) taky bych si chtěla nějakou podobnou sadu pořídit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůbec nevím, že nějaké sady štětců na nehty existují :) Ale když nad tím tak přemýšlím, taky by se mi hodily :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobrý deň
    Potrebujete pôžičku, ale sú odmietnuté banky alebo finančné inštitúcie majú nekompatibilné podmienky vaše mesačné príjmy, premrštené úrokovej sadzby. Potrebujete úver pre splnenie vašich potrieb. bez problémov. Nech vaša finančná situácia, ponúkam hypotekárne úvery, komerčné úvery, medzinárodných úverov, osobné, exkluzívny a vzdelávacie pôžičky pôžičky. Ponúkam pôžičky sú k dispozícii pre ľudí, a mnoho firiem. sú naozaj v núdzi tak kontaktujte ma: leferfrancisjean@gmail.com
    Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť