sobota 12. novembra 2016

Neodolateľnosť má svoje meno

Aj vy patríte k ženám, ktoré zbožňujú svoje nechty a nedajú na ich krásny upravený vzhľad dopustiť? Snažíte sa mať každý deň dokonale upravené nechty bez toho, aby ste si dali spraviť gélové nechty, no zatiaľ bezvýsledne? Váš lak vám vydrží maximálne 2-3 dni, pričom sú na ňom vidieť nedokonalosti? Tak to už je s Mary Kay preč!




Vlastnosti
Objem: 7,5ml
Ľahko a rovnomerne sa nanáša
Počas aplikácie nevytvára pruhy
Poskytne okamžitý zamatový povrch
Nechty si po odstránení farby zachovajú zdravý vzhľad

Viem, že ste zvyknutý na veľa sľubov, no tento lak svoje sľuby aj dodržiava. Vďaka jemnému štetčeku si dokážem pohodlne a rýchlo nalakovať svoje nechty 2-3 ťahmi, pričom sa farba nerozlieva a ani nevytvára rôzne nepekné pruhy. Už prvá vrstva dokáže nádherne prekryť nechty, takže nie je potrebné použiť ďalšie vrstvy. Navyše vytvára nádherný zamatový povrch, čím si získa srdce nejednej ženy. Samotný lak na nechtoch vydrží bez poškodenia neuveriteľných 5-6 dní, a to aj v prípade, že zvyknete umývať riad ručne či robíte namáhavejšiu prácu. 

Ak sa bojíte práve odlakovania, nakoľko sú vaše nechty krehké a už i tak dosť zničené, potom vás poteší nasledujúca správa. Lak sa z nechtov odlakováva naozaj veľmi pohodlne a bez problémov. Netreba ho "drhnúť" a nezostáva po ňom ani farba na prstoch. Navyše budú vaše nechty aj po samotnom odstránení vyzerať zdravo a krásne. 



Tento lak sa stal mojim absolútnym favoritom medzi dekoratívnou kozmetikou na nechty. Ak vás však fialová farba neoslovila, môžete si ho zakúpiť aj v inom variante, no táto tmavo fialová ma oslovila najviac. A keďže aj moja najlepšia kamarátka patrí k ženám, ktoré chcú mať dokonale upravené nechty z pohodlia svojho domova, rozhodla som sa, že jej tento lak dám ako darček k Vianociam. Verím, že sa poteší a už sa so svojimi nechtami nebude viac trápiť. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára