štvrtok 26. apríla 2018

Návliečka ktorou sa nedá nič pokaziť

Ak milujete psíkov, tak touto návlečkou nikdy nič nepokazíte. Rozkošné, krásne, úžasné. Tak by som nazvala návlečky na podušku s motívom Kavaliera (Kavalier King Charles).

Ako to na stránke poštovné zdarma už býva, aj v tomto prípade si môžete vybrať z niekoľkých variant. Tentokrát ste si mohli vybrať konkrétne z 18 variant tejto podušky, pričom každá je originálna nie len obrázkom, ale aj farbou vankúša. Ako prvé tu máme tri sivé návliečky. Pri jednej tento psík maškrtí svoju maškrtu, na druhej psík skáče a stojí na zadných a pri tretej vrtí hlavou. Za tým nasleduje čierny vankúš ws čiernym kavalierom. Opäť sivý vankúš s hnedým sediacim kavalierom a následne čierny vankúš so sediacim kavalierom, ktorý pozerá dohora. Krásny bežiaci kavalier, kavalier s čiapkou, kavalier čo vyzerá ako stará babka, hrajúci sa kavalier. Šteniatka, dospeláci, hnedý, biely, čierny, fľakatý, oblečený, hrajúci sa, rozkošný, vážny,... Všetko nájdete na stránke.

Ja som sa napokon rozhodla pre rozkošné šteniatko na zelenej tráve, ktoré má v papuľke kvietok, doslova srší radosťou a rozkošnosťou a tí, ktorí milujú zvieratá tento vankúš určite ocenia. Napriek tomu mi však prišiel iní psík - a to stojaci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára