pondelok 21. decembra 2015

Vianočná podtácka

Veľmi pekná, praktická a zároveň v tomto období tematická podtácka na pohár 



vyčarí úsmev každej gazdinke. Nie len preto, že vyzerá naozaj veľmi pekne, elegantne a dodá vianočnú atmosféru, ale aj preto, že to je znakom toho, že sa bude aj používať a kolieska od pohárov na stole už nebudú problémom. Tento podtácok je vyrobený z dreva a jeho priemer je cca 12cm.

Tieto podtácky je možné zakúpiť si v šiestich rôznych prevedeniach, pričom každá vločka vyzerá trocha inak. Prvý vločka je veľmi pekná a jednoduchá. Druhá vločka mi pripomína akoby ju robilo nejaké dieťa za pomoci vystrohovania z papiera. Tretia má veľmi jemný a elegantný vzhľad, ktorý pripomína tvar tej pravej päťcípej vločky. Štvrtá vločka je už umeleckým dielom. Je do detailov prepracovaná a jej štýl je naozaj fascinujúci. Piata vločka pripomína tvar hviezdy s jemným vykrajovaním a napokon šiesta vločka, ktorá je naozaj neodolateľn, mn však propomína viac jeseň, ako zimu.

Priznám sa, že pri mojom výbere som sa nevedela rozhodnúť medzi 1-kou, 3-kou a 6-kou. Nakoľko mi 6-ka pripomínala viac jeseň, rozhodla som sa ju nekúpiť a teda som sa rozhodovala už len medzi 1-kou a 3-kou. U mňa vyhrala 3-ka, kvôli tomu,že jednotka je oveľa jednoduchejšia a 3-ka má taký typický tvar snehovej vločky.

Výhody tohto podtácka
Za hlavnú výhodu považujem samozrejme design, ktorý je jednoducho neodolateľný. Dokáže spríjemníť vianočnú amosféru a zároveň je to možno aj príjemný darček. Veľmi sa mi páči, že je možné vybrať si až zo 6 designov, čo je veľmi praktické hlavne preto, že každý človek má iný vkus.

Nevýhody
Za veľmi veľkú nevýhodu považujem to, že sa kupujú po jednom kuse. Podtácky sa obyčajne kupujú po 6 kusoch ako sada a teda je to veľká škoda.

1 komentár: