streda 13. januára 2016

Kvetinkové náušnice

Určite poznáte ten pocit, keď hľadáte niečo originálne, čo by vám mohli spríjemniť váš celkový outfit a zároveň by dodala táto vec šmrnc netradičnosti, avšak nič také vás nenapadá. Ja osobne som sa do takých netradičných náušníc práve zahľadela.

Milujem netradičné veci, ktoré si všimne naozaj každý. Tieto náušnice ma zaujali najmä vďaka kvetinkám pod uchom. Také niečo som ešte nevidela. Je to kombinácia obyčajnej puzetkovej náušnice a náušnice na ucho. Ja osobne mám oveľa radšej puzetkové náušnice, nakoľko náušnice na ucho sa mi nepodarí aplikovať alebo aplikácia mi trvá veľmi dlho.

Zo začiatku som sa bála, že aplikácia bude rovnako komplikovaná (aspoň pre mňa) ako dávanie si náušnice na ucho. Našťastie je aplikácia naozaj veľmi jednoduchá a čo sa mi páči ešte viac, náušnica sa skladá z dvoch častí, takže ju môžte mať aj ako obyčajnú kvetinku ale aj ako kvetinku s malými kvetinkami pod uchom. Aplikácia samotnej kvetinky je veľmi jednoduchá. V prípade, že máte ale záujem dať si aj kvetinky pod ucho, hlavnú kvetinku si dáte do ucha, potom zo zadnej strany aplikujete spodné kvetinky a následne náušnicu uzavriete. A aj keď to vyzerá trocha zložitejšie, vôbec to nie je komplikované.

Náušnicu je možné kúpiť v troch farbách - strieborná, zlatá a zlato ružová. Ja som si zvolila zlato ružové prevedenie.

Náušnicu nosím v oboch prevedeniach. Aj ako samostatné kvetinku, ale aj ako kvetinku so spodnými kvetinkami. Je vyrobená z bižutérneho kovu a časti z brúseného skla. Náušnica vyzerá nie len na stránke, ale aj reálne veľmi dobre.

1 komentár: