piatok 29. apríla 2016

Mohutný náhrdelník

V súčasnosti sa mohutné šperky stali najpopulárnejšími šperkami a to najmä náhrdelníky. Preto som sa pre jeden mohutný náhrdelník rozhodla aj ja.

Tentko náhrdelník bolo možné kúpiť v 4 farbách a to: čierna, biela, modrá a viacfarebná. Čo sa týka čiernej farby, nakoľko nosím najmä čierne oblečenie, zdala sa mi byť dosť tmavá a preto som po nej nesiahla. Biela farba je naopak veľmi pekná a príjemná, no tento náhrdelník sa mi zdal byť v bielej farbe dosť nevýrazný, a ak už mám mať na sebe mohutný náhrdelník, tak chcem mať niečo pestrejšie a žiarivejšie. Napokon mi ostali dve farby - modrá a multicolour. Ak mám povedať pravdu, vôbec som sa nevedela rozhodnúť, po ktorom siahnem. Oba boli pestré, živé, veľmi pekné a najmä pôsobili veľmi veselo. Čo sa týka modrého náhrdelníka, veľmi sa mi páči, že je na ňom prevažne tyrkysová farba, ktorú doslova milujem. Napokon som sa však rozhodla pre multicolour náhrdelník, nakoľko sa hodí k viacerým kúskom z môjho šatnáka.

Náhrdelník je veľmi pestý, zaujímavý a trendy. Veľmi sa mi páči, že farby k sebe nesmierne ladia a zároveň neobsahuje náhrdelník iba ružové odtiene, ale aj mojú milovanú tyrkysovú a druhú najobľúbenejšiu farbu - zelenú.

Kamienky sú veľmi pevne uchytené, takže mi po ceste nevypadli (už som si objednávala náhrdelník, nie ale z tohto e-shopu, ktorý mi prišiel s už vypadnutým kamienkom). Náhrdelník je vzadu nadstaviteľný, takže si môžete určiť ako nízko alebo vysoko ho chcete mať. Ja sa obvykle riadim, aby opisoval výstrih.

Pri tonto náhrdelníku by som však možno siahla po trocha decentnejšej a elegantnejšej retiazke, no inak mu nemám čo vytknúť :)

2 komentáre:

  1. Závidím všem kteří mohou nosit různé šperky...já mám alergii :-(
    Je moc pěkné mít každý den sladěné oblečení i se šperky. Já se musím spokojit jen s něčím.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to krásně :) Já jsem ale na každodenní měnění šperů moc líná, takže většinou nosím něco, co můžu nosit pořád a střídám jen sem tam, když mám náladu.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť