streda 5. augusta 2020

Nástenné hodinky

Kto by nemal rád pekné a útulné prostredie. No vedeli ste, že nástenné hodiny vám taktiež dokážu zútulniť prostredie? Niektoré hodinky totiž môžu mať nie len funkčnú hodnotu (ukazujú čas), no zároveň i estetickú (pekný design). Práve také nástenné hodiny ponúka napríklad taký eshop Drevotok.


Asi každej žene v domácnosti by nemali chýbať hodinky v kuchyni. Podľa nich si totiž môže pozrieť, kedy má vypnúť jedlo (hlavne pokiaľ ide o nejakú maličkosť, kedy sa jej nechce natiahnuť časovač), no zároveň tak môže sledovať, koľko času má ešte dokým príde jej muž domov, kedy pôjde jej obľúbený seriál, alebo len orientačne vedieť, koľko je hodín.

Na stránke som našla úžasné hodinky s obrázkom kuchárov, no napríklad i s levanduľami, citrónmi, vínom či inak hodiace sa hodinky do kuchyne.


 Neviem či ste už o tom počuli, no tikot hodiniek môže mať priaznivý účinok aj pri zaspávaní. Stačí, aby ste miesto rátania ovečiek počúvali tikot hodiniek. Ja si pri tom ešte zvyknem do rytmu hovoriť nejaké pekné a pozitívne slová a afirmácie, ako napríklad "zaj-tra je môj šťas-tný deň", a tým nie len rýchlo zaspím, no zároveň sa budím s veľmi dobrou náladou.

Do obývačky či do spálne sa môžu hodiť napríklad hodinky s rámom ruží, kvetinami ba dokonca tu nájdete aj nástenné hodinky so šikmou vežou v Pise. Mňa osobne napríklad najviac zaujali hodinky dva psy, nakoľko milujem zvieratá (môžete tri krát hádať, ktoré zviera je moje najobľúbenejšie) , a tak by tieto hodinky boli nie len užitočnou pomôckou, ale aj pastvou pre oči.


Nájdete tu však aj pekné hodinky pre deti, ako napríklad dve pusinkujúce sa deti, zvieratká (kone či psy), motorku ba dokonca i kotvu. A samozrejme, kvetmi v detskej izbe sa nič nedá pokaziť.


Všetky hodinky z Drevotok-u fungujú na AA batériu, ktorá však nie je súčasťou balenia. Hodinky sú analógové, sú vyrobené z dreva a ich priemer je cca 34cm s hmotnosťou 500g. Ručičky hodiniek, ako aj číslice sú dostatočne viditeľné tak pre mladšiu ako aj staršiu generáciu. Ich cena sa pohybuje už od 7€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára