nedeľa 17. apríla 2016

Akcie a zľavy na notino.sk




A opäť tu máme veľmi lákavé zľavy a akcie, ktoré by vás mohli zaujímať
...

Názov akcie: Získajte skvelý konopný balzam na pery ZADARMO!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 05.04.2016 do vypredania zásob
Niečo o akcií: Vyskúšajte ošetrujúcu konopnú kozmetiku Cannaderm. Nakúpte produkty tejto značky za aspoň 15 EUR a ako darček dostanete od nás univerzálny balzam na pery a pokožku s konopným olejom Cannaderm regeMa.
Osobné hodnotenie: Značku Cannaderm poznám veľmi dobre. Jednu dobu som používala kofeinový šampón, ktorý som si obľúbila, no od značky poznám skôr mastičky, ktoré som si veľmi obľúbila. Používala som najmä chladivú konopnú mastičku s názvom Mentholka, ktorú som používala najmä po tréningoch. Napriek tomu, že nepatrí medzi tie najkvalitnejšie produkty, ktoré som kedy vyskúšala, určite ju považujem za veľmi dobrú. Balzam so však ešte nepoužívala a tak ho neviem posúdiť. Osobne sa mi však páči, že je to najmä „liečivá“ kozmetika, ktorá sa dá kúpiť aj v takomto prevažne kozmetickom e-shope. Nakoľko sa zvyčajná cena produktov pohybuje okolo 8€, stačí si kúpiť 2-3 produkty a balzam je zadarmo.

Ďalšia zľava sa bude týkať veľmi známej značky Eucerin
...
Názov akcie: Skvelý darček k hydratačnej starostlivosti Eucerin!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 05.04.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Je čas na poriadnu dávku hydratácie. Kúpte si aspoň jeden z týchto hydratačných krémov značky Eucerin a dostanete od nás ZADARMO micelárnu vodu Eucerin DermatoCLEAN 3-in-1 Micellar Cleansing Fluid 125 ml. Tak neváhajte!
Osobné hodnotenie: Aj keď sa to bude zdať nepochopiteľné, túto značku veľmi dobre poznám no ešte nikdy som ju nevyskúšala. Z kozmetiky ma vždy lákalo vyskúšať produkty ako napr. antiperspirant proti nadmernému poteniu či intenzívny hydratačný krém na očné okolie. Produkty som však nikdy nevyskúšala a možno že sa pre ne tentokrát rozhodnem. Čo sa týka značky, taktiež by som ju radila k jemne liečivým produktom, čo ma veľmi teší.

A čo vy. Poznáte jednu z týchto značiek? Používate od nich nejaké produkty?


1 komentár:

  1. Myslíš, že to platí i na český parfums? pokud ano bylo by to super to využít :) jinak na mém blogu je giveaway kdyby jsi se chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovedaťOdstrániť