štvrtok 28. apríla 2016

Atraktívne akcie s notino.sk



Opäť vám prinášam zopár akcií, ktoré máte možnosť využiť.
...
Názov akcie: Skvelý darček od Juveny!
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 17.04.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Stavte na kvalitu zo Švajčiarska. Kozmetika Juvena urobí s vašou pleťou divy. Teraz dostanete k nákupu produktov Juvena nad 74 € skvelý darček - sadu mini produktov Juvena.
Osobné hodnotenie: Kozmetiku Juvena vôbec nepoznám a preto sa k nej nejak ani neviem vyjadriť. Zdá sa mi však byť dosť vysoká cena, nakúpiť produkty v hodnote 74€. V každom prípade však túto značku nepoznám a tak sa možno niekto iný tejto zľave poteší.

Konečne sa dostávame k akcií, ktorú s veľkou určitosťou využijem.
...
Názov akcie: Dva darčeky k nákupu značky Nivea
Trvanie akcie: Akcia prebieha od 20.04.2016 do vypredania zásob.
Niečo o akcií: Skvelá akcia! K nákupu akýchkoľvek produktov značky Nivea nad 10 EUR od nás ako darček dostanete hneď dva krémy naraz: Nivea Men Creme 30 ml a Nivea Soft Creme 50 ml.

Osobné hodnotenie: Značku Nivea mám mimoriadne rada. Dá sa u nej totiž nakúpiť ľubovoľná kozmetika, ktorá sa však zameriava na celé telo. Pred Vianocami som si od nich kupovala rôzne tekuté mydlá na ruky a lak na vlasy, ktorý sa mi osvedčil. V marci som si opäť na parfums.sk spravila menší nákup, ktorý taktiež obsahoval produkty aj od tejto značky a to laky na vlasy. Myslím si, že pri takto super akcií sa človeku oplatí zvážiť, či si nespraví aj nejaké tie zásoby. Ja osobne zvažujem nad tým, že si nakúpim ešte zopár lakov na vlasy, aby som mala zásobu na celý rok. Určite to však nebude jediná vec. Taktiež by som si veľmi rada kúpila aj tekuté mydlo na ruky a možno nejaký ten šampón. Medzi veľmi obľúbené a atraktívne kúsky považujem aj kozmetické sady, ktoré sú perfektné aj ako darček. 

1 komentár:

  1. Značku Nivea mám veľmi rada. Obvykle si od nich kupujem krémy, ktoré vyhovujú mojej pokožke.

    OdpovedaťOdstrániť