nedeľa 3. apríla 2016

Šatka na krk s motívom mačky

Ak poznáte človeka, ktorý milujem ziveratá alebo mačací vzor, potom ho určite poteší aj veľmi roztomilá a predovšetkým teplá šatka na krk s motívom mačiek. 

Túto šatku je možné zakúpiť v troch rôznych prevedeniach a to v sivej, čiernej a tmavo modrej farbe.
Čierna šatka - táto šatka je ideálna najmä pre tých, ktorý nosia farebné oblečenie, nakoľko sa čierna farba hodí naozaj ku všetkému. Zároveň sú na nej samotné mačky veľmi dobre viditeľné, takže vytvára nádherný kontrast

Modrá šatka - táto šatka je tmavšej farby a ako u predchádzajúcej, aj na tejto sú mačky veľmi dobre viditeľné. Nakoľko je však šatka modrej farby, odporúčala by som ju prevažne k modrým či čiernym outfitom.

Sivá šatka- Táto šatka je veľmi pekná, jemná a predovšetkým sa taktiež hodí k viacerým farbám. Nakoľko je však sivej farby (ako aj samotný vzor), mačky nie je veľmi dobre vidieť, takže je vhodnejšia skôr pre ľudí, ktorý majú radi veľmi jemný a decentný, takmer neviditeľný vzor.

Mne osobne sa najviac páčila sivá a čierna šatka, no napokon som sa kvôli všestrannosti rozhodla pre čiernu šatku.

Šatka mi prišla vo veľmi dobrom stave a vyzerá presne tak, ako aj na obrázku. Mňa osobne však zaujalo najmä to, že je nesmierne hebká a materiál je naozaj úžasný. Nakoľko je však hebká, treba si dávať pozor aby sa niekde nezatrhla či nezachytila. Mačky na šatke vyzerajú naozaj krásne. Sú veľmi dobre viditeľné a každý si hneď všimne veľmi zaujímavý a atypický vzor.

Ja osobne som so šatkou nadmieru spokojná a určite si viem predstaviť, že by som ju niekomu darovala. Napr. mojej super kamoške, ktorá mačky doslova miluje :)

1 komentár: