streda 29. marca 2017

Gravírovanie na ružu

GRAVÍROVANIE NA RUŽU




Ak ste sa už rozhodli pre kúpu jedného z našich exkluzívnych darčekov, máme pre vás možnosť, ako umocniť jeho výnimočnosť. Rovnako, ako akýkoľvek iný šperk, si ho môžete nechať gravírovať.
Dôvodov, prečo si zvoliť gravírovanie ruže je hneď niekoľko. V prvom rade je to vytvorenie skutočne jedinečného daru. Žiadna iná ruža nebude tej vašej podobná. Obsah gravírovania bude vytvorený presne podľa vašich predstáv. Okrem výberu darčeka, sa teda aktívne zúčastňujete na jeho vytváraní, a to ocení každá žena.
Takto vypracovaná ruža sa stane skutočne výnimočným darom, bude vám pripomínať výročia, poslúži ako pamiatka vzácnych príležitostí alebo pripomenie dôležitosť okamihu, ktorý prežívate.
Gravírovanie na ružu


Hľadáte spôsob ako niečo originálne povedať?
Ďakujem za priateľstvo. Vezmeš si ma? Ďakujem za roky práce. Ďakujem za naše deti. Alebo chcete, aby vám ruža pripomínala deň vášho sobáša, narodenín či výročie?
Kedysi moderné čajové šálky s nápismi dávno vybledli v umývačkách riadu. Kryštálové poháre sú zapadnuté prachom. Medovníky sa roztrúsili a svadobné poháre rozbili deti.
Vyberte si teda nový spôsob, ako si pripomenúť dôležité momenty vášho života. Tento remeselný zážitok vyrazí dych každej obdarovanej žene.
Neviete, čo by ste si mali dať gravírovať?
Obráťte sa na nás a my vám navrhneme možnosti, z ktorých jednoucho si vyberiete.
Zanechajte nezmazateľnú stopu a darujte krásnu spomienku.

Ruže nájdete na stránke: http://www.exkluzivnedarceky.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára