pondelok 9. októbra 2017

Cestovná termo taška

Opäť prišlo leto a s tým spojené kúpanie. Nie vždy je však jednoduché zabaliť sa na celý deň strávený na slnku, a to najmä v prípade, ak si chceme so sebou zobrať aj jedlo. Niektoré sa síce nepokazí, no chuť po tepelnej úprave nie je boh vie aká. Hovorím v takomto prípade najmä o ovocí. Samozrejme, potom existujú aj jedlá, ktoré sa neznesú s teplom a treba ich udržiavať v chlade ako napríklad mäsové výrobky či produkty z mlieka. Aj keď produkty z mlieka majú dlhšiu životnosť, neodporúča sa ich mať celý deň na slnku. A čo keď si chceme zobrať teplé jedlo, ktoré by sa ale nepokazilo a ostalo stále teplé? Napríklad polievku či grilovanú zeleninu? 


https://postovnezdarma.cz/cestovni-termo-tasticka-na-potraviny-4-barvy

Tak, ako existuje termohrnček, existuje aj termotaška, ktorá je ideálna na cesty alebo na takéto kúpaliskové výlety. Je vyrobená zo špeciálneho materiálu, vďaka ktorému potraviny udržia svoju teplotu po veľmi dlhú dobu. Samozrejme, nemôžem povedať že vydrží celý deň bez zmeny, no teplota sa mení radikálne pomalšie. Práve preto nezabúdajte na takéto vychytávky, ktoré vám môžu spríjemniť vaše leto.



Za tepla či studena? Žiadny problém. Ja som si napríklad v termotaške prenášala do Číny Slovenské čokolády - ako Číňanom na ochutnávku, a prežila nie len taška, ale aj čokolády bez roztopenia - až 10 hodín počas letu + možno 8 hodín cesty na letisko a z letiska. Rozhodne odporúčam. Jediné čo mi udržovalo čokolády bola zmrznutá fľaša vody. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára